Outsourcing

Wanneer u kiest voor outsourcing kan u zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.
Wanneer outsourcing gebruiken:

  • Een tijdelijk gebrek aan medewerkers/expertise verlichten (vervanging voor bevallingsverlof, uitwerken van een strategisch plan, versterking van expertise in de context van verandering …).
  • De opstart van een project verzorgen vanuit het oogpunt van de uitwerking van de strategie of van de operationalisering.
  • De operationalisering van een project geheel of gedeeltelijk coördineren.
  • Het team versterken/adviseren in een proces van verandering of herstructurering.
Outsourcing - Talentboxx

‘Win tijd terug in uw dag met TALENTBOXX Outsourcing!’

Het ontstaan:

Outsourcing heeft zeker een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven tegenwoordig werken. Toen outsourcing voor het eerst begon, was het beperkt tot functies met een laag risico, zoals loonverwerking en gegevensinvoer. Later werden contact / klantenservice operaties op grote schaal uitbesteed. Dit gaf voordelen en het werd meer en meer gebruikt.

Wereldwijde bedrijven die gebruik wilden maken van de kostenvoordelen van outsourcing, begonnen met het uitbesteden van hoogwaardige functies zoals IT en gezondheidszorg aan betrouwbare bedrijven. Vandaag is outsourcing niet langer alleen een modewoord voor de goedkope arbeid; het is een belangrijke bedrijfsstrategie geworden voor zowel kleine als grote ondernemingen die 100% geloven in de toewijding aan hun belangrijkste bedrijfsactiviteiten en de rest uitbesteden aan gespecialiseerde kantoren.

Kort samengevat:

  • In plaats van zelf te voorzien in de beschikbaarheid van gekwalificeerde medewerkers, kan door middel van outsourcing de zorg voor voldoende gekwalificeerde medewerkers verlegd worden naar TALENTBOXX.
  • De flexibiliteit van de eigen organisatie wordt vergroot zodra TALENTBOXX onder de arm wordt genomen voor het verrichten van activiteiten die ondersteunend zijn aan het uitvoeren van kerntaken.
  • In plaats van eigen medewerkers een opleidingstraject te bieden gevolgd door een jarenlange termijn om ervaring op te bouwen, kan bij TALENTBOXX de vereiste kwaliteit “gewoon” worden ingekocht.
  • Het vrijgekomen vermogen kan worden gebruikt voor overnames, voor het aflossen van een duur krediet, voor een extra investering of andere zaken; die de groei van de ondernemingen op lange termijn vergroten.
Contacteer ons

Vacature Boxx – Vacature plaatsen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tips

Hoe overtuig ik een kandidaat om voor mijn bedrijf te kiezen:

1. Voeg bedrijfsinformatie toe
Informeer kandidaten waar jouw bedrijf voor staat en hoe het is om bij jouw bedrijf te werken.

2. Upload foto’s en video’s
Laat zien hoe het er binnen jouw bedrijf aan toe gaat door middel van leuke foto’s en video’s. Op die manier kan je de kandidaat sneller overtuigen voor een persoonlijk gesprek. We maken graag een korte videovoorstelling van uw bedrijf en job aanbieding.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons