Over ons

Wie zijn we?

Kristel Talentboxx

Kristel

Kristel, founder van TALENTBOXX, is een energiek, positief ingestelde ondernemer die lef en gezond verstand in de juiste vorm combineert.

Als visual marketeer dacht ze al outside the box, met TALENTBOXX wil ze samen met haar partner, een droom waar maken. Wat is die droom; mensen (kandidaten & bedrijven) helpen om het geluk te vinden in hun job en het grootste deel van hun dagelijkse beleving.

Enkel het beste is goed genoeg. Luisteren naar de verwachtingen en ontdekken van talenten zijn een passie voor haar. De fonkel in de ogen van een kandidaat die mag opstarten bij een klant, daar doet ze het voor.

Dankzij 10 jaar ervaring in human resources & 6 jaar in marketing is Kristel klaar om samen met haar man een kwalitatief en klantgericht bedrijf te runnen. Haar grootste kracht haalt ze uit de groei van mensen…. en daar streeft ze elke dag naar. Dankzij hun ervaring als ondernemers weten ze heel goed wat de pijnpunten zijn bij het aanwerven van medewerkers, alsook hoe moeilijk het is om uit een zee van vacatures een geschikte job te vinden.

Wout Wilssens - Talentboxx

Wout

Wout, co-founder van Talentboxx, is iemand die vooruit wil in het leven. Mensen helpen is een passie voor hem.

Hij was steeds actief als fysical coach & trainer bij de topsportschool voorheen. Hierbij was hij zeer begaan met het doel van zijn patiënten. Door medische redenen was hij genoodzaakt om zijn passie te verleggen. Hij vond al snel dat hij mensen aan een job helpen kon vergelijken met zijn passie om mensen fysiek beter te maken.

Met zijn sportieve/coach achtergrond en creatieve geest wil hij graag als COO een luisterend oor zijn en teamleden inspireren.
De rijke ervaring als coach en de inzichten die hij kreeg dankzij een aantal extra opleidingen wil hij graag delen met klanten.

Mission statement

We willen uitblinken in de persoonlijke benadering van onze klanten (klant werkzoekende en klant bedrijf) bij het matchen van geweldige talenten met een absolute focus op bedrijfscultuur passendheid en dit voor een lange termijn relatie met wederzijds vertrouwen.

Onze diensten

Waarden

Waarom het vertrouwen geven aan ons?

We go for long-term relationships.

  • Gepassioneerd, professioneel team
  • Managers met ervaring als ondernemer
  • Persoonlijke aanpak
  • Ondersteuning tijdens het volledige proces van zoektocht tot vast contract.
  • Aandacht voor wat u als ondernemer en kandidaat echt nodig heeft.
  • Deskundige, snelle en discrete selectieprocedure.
stappenplan Talentboxx

‘With drive and a bit of talent you can move mountains!’

– Dwayne Johnson

Getuigenissen van tevreden TALENTEN

“Sinds enkele dagen geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn leven. Na een korte zoektocht werd ik gecontacteerd door Talentboxx. Ze wilden me op korte termijn spreken en zo ben ik dezelfde ochtend nog op intake geweest. Slechts enkele uren later werd ik opgebeld om al op sollicitatie gesprek te gaan, zo gezegd, zo gedaan.

Slechts enkele uren later werd ik al gecontacteerd voor mijn vast contract. Na een perfecte matching bij de perfecte uitdaging, kan ik nu aan een nieuw hoofdstuk beginnen.

Nog nooit in mijn leven ben ik zo goed ontvangen en behandeld geweest. Talentboxx zonder jullie was dit niet gelukt, bedankt voor jullie inzet en geloof in mij.”

- Boris

“Ik bedank Talentboxx voor de vlotte samenwerking waarbij zij gedurende de hele procedure rekening hielden met mijn wensen en noden voor het vinden van een geschikte uitdaging.  Zij ondersteunden mij bij het sollicitatiegesprek door mede aanwezig te zijn en me op die manier nog extra vertrouwen en moed te geven.

Groetjes,

Lode”

- Lode

“Op zoek naar een geschikte job? Neem gerust eens contact op met TALENTBOXX! In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging bewees CEO Kristel Michielsens dat ze, in tegenstelling tot de concurrentie, elke kandidaat persoonlijk screenen EN nadien ook daadwerkelijk begeleiden en vergezellen bij potentiële werkgevers. Zowel voor bedrijven als werkzoekenden is Talentboxx een aanrader! Contact:

Groetjes,

Frederik”

- Frederik

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons