Interim management

Bent u op zoek naar een manager? Bent u op zoek naar een project?

Wij beschikken over diepgaande ervaring in verschillende bedrijfstakken en zullen getalenteerde managers identificeren en aan het juiste bedrijf koppelen.

Quote - Great vision - Talentboxx

‘Great vision without great people is irrelevant’

– Jim Collings | ‘Good to Great’

Wat

Interim management geeft u direct toegang tot een senior ‘heavy-weight maar hands-on’ manager of expert, met een bewezen ervaring, afgestemd op uw behoeften. Interim-managers zijn doorgaans ingehuurd voor zes tot achttien maanden en helpen organisaties grote veranderingen of verbeteringen te realiseren, een kritieke strategie te implementeren of een kritische managementkloof te dichten.

Interim management TALENTBOXX
Management aanpak

Voordelen

Ze zijn beschikbaar om te starten in dagen – met een minimum aan aanwervings- of beëindigingsformaliteiten

Interim managers zijn overgekwalificeerd voor het werk

Ze zijn gewend om beoordeeld te worden op resultaten, zodat ze weten hoe ze moeten presteren

Ze zullen een enorme hoeveelheid vaardigheden, contacten en ervaring overbrengen naar uw team, die nog lang zullen blijven nadat ze zijn vertrokken.

Hoewel ze gevoelig zijn voor het ethos van het bedrijf, zullen ze niet worden beperkt door bedrijfspolitiek, persoonlijkheden of protocollen.

U kan ze een specifieke taak toewijzen en rapportage hierover verwachten.

Onze aanpak van interim management

Talentboxx maakt, met 10 jaar expertise in deze sector, gebruik van een unieke mix van technologie en persoonlijke service om de beste medewerker te vinden voor elke uitvoerende of managementrol. Achter onze online aanwezigheid is een full-service, gepersonaliseerde wervingsoperatie. Onze service omvat een gedetailleerd overzicht van de vereisten, testen, persoonlijke interviews en referentiecontrole.

Nadat de klant de kandidaat heeft geselecteerd, wordt een Talentboxx-coach aan het project toegewezen. Afgezien van regelmatig contact met de geselecteerde Interim Manager om hem uit te dagen en te ondersteunen, zal de coach toezien op de juiste communicatie tussen de manager en de klant.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons