Doel van de functie:

Word jij gelukkig om mensen te helpen in hun carrière pad?
Wil jij graag deel uitmaken van een startup bedrijf met sterke ambitie?
Bouw je graag mee aan de toekomst van TALENTEN en bedrijven?

Dan maken we heel graag kennis met jou! Om mee te helpen aan onze verdere groei, zijn we op zoek naar een aantal toffe en dynamische TALENT MANAGERs / SPECIALISTs met specialisatie in Care, Finance, Technical bedienden, Sales & Marketing, HR en/of Technical arbeiders.

Als TALENT MANAGER/SPECIALIST ben je een onmisbare schakel tussen je TALENT en project.

Je begeleidt je talent gedurende het rekruteringsproces van A tot Z (sourcen, persoonlijk intake, samenstellen van een vertrouwelijk dossier,….). Door een proactieve rekruteringsstrategie te hanteren weet jij wat er leeft bij jouw TALENTEN. Je onderhoudt je portfolio en weet precies waar jouw TALENTEN nood aan hebben. Ook sta je hen bij met advies, informeert hen over markttrends en bouwt zo aan een vertrouwensrelatie. Ook wanneer ze nog niet op zoek zijn naar een nieuwe job.

Je zorgt voor de best mogelijke match voor zowel je TALENT als het bedrijf.

Vereisten:

  • Je behaalde minimum een Bachelor diploma en/of je hebt reeds minimum 2 jaar ervaring in de commerciële HR business.
  • Je kent en begrijpt de functies binnen minimum 1 van volgende domeinen: Sales & Marktering, Finance, Technical, HR en /of Care.
  • Je kan vlot omgaan met kanalen zoals LinkedIn en andere job databanken.
  • Je kan het kaf van het koren scheiden.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Kennis van het Engels en Frans is een sterke plus.
  • Je hebt een passie voor mensen en een aanstekelijk enthousiasme.
  • Je durft initiatief nemen en je zorgt voor jouw TALENT projecten alsof het jouw eigen bedrijf zou zijn.
  • Je bent onderdeel van een professioneel team en zorgt samen met je collega’s voor het behalen van je persoonlijke KPI’s. Je merkt het al: we zoeken iemand die zich verdiept in de markt en succesvol wil zijn in een commerciële rol.

Wat bieden we jou:

Je maakt deel uit van een startup bedrijf en kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan onze groei. We zijn niet zomaar een startup bedrijf, we zijn het bedrijf die elk TALENT met respect en vertrouwen behandelt. We zijn van mening dat onze medewerkers ons bedrijf tot een succes maken. We onderscheiden ons op de markt door onze kennis en persoonlijke, professionele aanpak.

Samen met jou stippelen we graag je persoonlijk carrière pad uit. In functie van jouw verlangens en vaardigheden zijn er zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden.

Je ontvangt een aantrekkelijk loon, aangevuld met een leuk pakket aan extralegale voordelen.

Je werkt vanuit ons gezellig hoofdkantoor te Waasmunster en ziet ook vaak Talenten / bedrijven op verplaatsing.

Dat is net wat ik zoek, hoe stel ik mezelf kandidaat?

Stuur uw sollicitatie en CV naar hello@talentboxx.be. Als extraatje mag u altijd een persoonlijke videoboodschap toevoegen.

TOT HEEL BINNENKORT!

Groetjes,
Het Talentboxx team.